středa 20. dubna 2016

Balíček z I am cute

Vítám vás u dnešního příspěvku :) Na facebookovou stránku jsem dala fotku balíčku a napsala k ní, že se brzy dozvíte, co se v něm ukrývá :) A odhalení je tu! Potom, co jsem rozbalila balíček Kancelářské myšky (psala jsem o něm ZDE), jsem hledala e-shopy, na kterých bych si mohla ještě nějaké roztomilosti objednat a nejvíce mě zaujal s názvem I am cute (najdete ho ZDE)
Dneska jsem opět zvolila focení venku, když všechno tak krásně kvete- byla by škoda toho nevyužít.
S balíčkem jsem spokojená a těším se, až si zase něco objednám. Pojďme se tedy podívat, co balíček ukrýval :)


Vybírání pro mě nebylo jednoduché, na e-shopu je tolik roztomilých věcí, které bych si chtěla objednat :)


Nemohla jsem se rozhodnout jaké si mám objednat washi pásky, nakonec jsem vybrala látkové se srdíčky a s puntíky. Příště si musím objednat další, pár jich tam mám  ještě vyhlídnutých :D Washi pásky jsem si zamilovala:)

Lepítka se hodí vždycky. Vybrala jsem si s medvídky, při učení je rozhodně využiji. Aspoň ty papíry s učením budou veselejší ;) 

Zalíbily se mi koktejlové propisky a nejvíce mi padla do oka světlounce modrá a ve světle modré jsem si ještě vybrala tužku s kytičkami (až mi přijde škoda ji ořezat :D)

 Máte taky rádi takové roztomilosti jako já? :) 

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

4 komentáře:

  1. Jé zbožňuju takovýhle maličkosti, roztomilosti a věci z papírnictví:-)) K čemu by se dali použít ty washi pásky? Furt nějak nevim, jak to doma využít:-)
    Simply Adele

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, jsou prostě super :)) mě napadlo při balení dárků pro kamarádku- ozdobit tím krabičku nebo zalepit nějak zajímavě balící papír na dárku a ozdobila jsem si páskou diář :) další využití mě zatím nenapadlo :D musím ještě něco vymyslet :)

      Vymazat
  2. Všechno to vypadá opravdu skvěle :) Já tyhle blbosti miluji :) Blbé je, že mi je pak vždycky líto lepítka nějak využité a tak mi tu leží jen tak v obalu... Jen mě tak napadlo, na co využíváš washi pásky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky:) Taky to tak někdy mám, že mi je líto to využít :D říkala jsem si, že by se to dalo využít při balení dárků- ozdobit tím krabičku nebo zalepit nějak zajímavě balící papír na dárku a taky jsem si ozdobila páskou diář :) další využití mě zatím nenapadlo :D musím ještě něco vymyslet :)

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)