sobota 16. dubna 2016

Kočičí kavárna v Olomouci

Vítám vás u dnešního příspěvku, který bude o tom, jak jsem si konečně zašla do kočičí kavárny :) Byla jsem v kočičí kavárně, která se jmenuje Kocourkov a nachází se v Olomouci. Celkem mají pět kočiček :) Kavárna byla v pátek otevřená od deseti hodin, já jsem přišla kolem čtvrt na jedenáct a v kavárně jiný návštěvník nebyl :) Více o kavárně najdete např. na jejich fb stránce  :)


Za oknem už kočičky vyhlíželi :D Jenom jsem vešla a už se za mnou všechny kočenky seběhly, 


přivítaly se se mnou, pohladila jsem si je, potom jsem si vybrala stolek a odložila jsem si věci, nejvíc kočeny zaujaly moje sluchátka :)

a potom ještě moje tašky. Zkoumaly, co v nich mám :D 


Takhle sedí v okně a vyhlížejí, je to okno, které jste viděli výše zvenku :) 

Šla jsem se do kavárny podívat, když jsem měla čas, než mi pojede autobus, a tak jsem si dala jen kafe, hlavně jsem byla zvědavá na kočeny :) 



Kočeny vždycky odešly a pak se za mnou zase vrátily, já jsem si vyndala knížku z kabelky a schovala do ní sluchátka a hned mi tam kočena lezla a tahala mi sluchátka :D Tady ta se jmenuje Popelka a přišla se za mnou pomazlit a lehla si mi na klín :) nestihla jsem to vyfotit :D 

 Další průzkumník- ukaž, co sis dala dobrého ;) Příště si musím dát i něco dobrého na zub :)

 Na každém stolku je lístek s tím, co si můžeme objednat a hlavně jeden, kde máte fotky kočenek, jejich jména a popsané jaké jsou, která se ráda mazlí a chová a tak a z druhé strany jsou vypsaná pravidla kavárny :)

 

V kavárně je příjemně prostředí a také příjemná obsluha. Cítila jsem se v ní moc dobře. Snad se tam brzy zase dostanu :) Na kočičky se už teď moc těším :) 


Byli jste už v nějaké kočičí kavárně? :)

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;)

8 komentářů:

  1. S kočičími kavárnami se rozthl pytel, jenom v Brně vím asi o třech. :) Což je jenom dobře, protože teď bydlím u přítele a kočku tu mít nemůžeme. Takže občasné machlání něčeho umňoukaného řeším právě takhle. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Olomouci jsou zatím dvě, chci zajít i do té druhé :) jj přesně tak, je to ideální řešení, taky teď nemůžu mít kočenu doma :) snad se jednou dočkám :)

      Vymazat
  2. Jéé super, v Olomouci jsem denně, ale v této kavárně jsem ještě nebyla, ale často nakukuji okýnkem jestli tam nějaká micka nečeká :) Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj je to super :) chci zajít okouknout i tu druhou :) třeba tam někdy zavítáš :)

      Vymazat
  3. Tohle je doopravdy skvělý nápad! Pokud se někdy ocitnu v Olomouci, určitě se do kavárny podívám... tedy když zjistím, kde přesně leží :D Ale upřímně nechápu, jak někdo může zvládnout pět kočiček. U nás doma se rozvaluje jedna a občas jsem z ní dost na nervy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj je to skvělý nápad:) člověk by tam mohl strávit klidně dvě hodiny a ani by mu to nepřišlo :) Určitě si tam zajdi, když budeš mít tu možnost. Kavárna se nachází na Vídeňské ulici, kousek od tramvajové zastávky Okresní soud ;) To teda! Musí to být náročné starat se o pět koček :D

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)