středa 27. dubna 2016

Slza v Prostějově 24. 4.


Na neděli jsem se moc těšila. Domluvila jsem se s kamarádkami, že vyrazíme na koncert Slzy do Prostějova od 19 hodin v rámci Katarze tour 2016 :) Jely jsme do Pv dříve a zašly jsme ještě posedět a pokecat :) daly jsme si dobré pití a 2 pizzy k tomu (ty jsem zapomněla vyfotit, ale byly moc dobré, musím si tam brzy zase zajít)

Koncert se konal ve společenském domě a dovnitř se mohlo jít od 18 hodin, my jsem šly kolem zhruba pár minut po 17. hodině a už tam stálo plno lidí (což nám už přišlo přehnané- čekat venku dvě hodiny před začátkem. My jsme si radši zašly na něco dobrého ;)



Aspoň fotku s plakátem mám :D Na autogramiádu jsme nešly, nechtělo se nám stát ve frontě. Mám od Petra a Lukáše podepsané CD a plakát a to mi stačí. Třeba s nimi budu mít někdy i fotku :) 

Udělala jsem z koncertu jen dvě fotky na mobil a jinak jsem ho schovala a naplno jsem si užívala koncert :) Tyto fotky jsou ještě ze začátku koncertu, to jsem ještě celkem dobře viděla na pódium, v průběhu už jsem viděla hlavně mobily a tablety nad hlavami. Chápu, že si všichni chtějí udělat fotku nebo natočit video, ale aby to dělali celý koncert mi přijde uvalené. Nepotřebuji si celý koncert natáčet a koukat do mobilu nebo tabletu, raději si ten koncert užiji naplno bez focení a natáčení. Vždyť o to jde nebo snad ne? Na video se můžu podívat na internetu (rozhodně v lepší kvalitě), ale naživo je dlouho zase neuvidím. Jak to máte vy? :)

Atmosféra byla na koncertě skvělá. Pobavilo mě, když Petr na úvod řekl, že tentokrát si dává pozor, aby se nespletl a řekl Prostějov (když byli v Prostějově v září, omylem zdravil Poděbrady :D)

Koncert jsem si moc moc užila :)

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

2 komentáře:

  1. Musel to být super zážitek, každopádně já mám raději letní festivaly. Mají pro mě lepší atmosféru.
    Beauty by K. - zvu tě na soutěž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj to byl :) moc jsem si to užila:) Jo letní festivaly jsou super, to je zas úplně jiná atmosféra :) na soutěž se ráda mrknu :)

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)