středa 30. srpna 2017

Knižní novinky

Vítám vás u dalšího knižního příspěvku, který vychází, když jsem už na dovolené. V září se můžete také těšit na další kosmetické příspěvky. :) Dnes se spolu pojďme podívat na knižní novinky.


Seriál Upíří deníky jsem si moc oblíbila a ráda jsem ho sledovala, ale z knížek jsem moc nadšená nebyla. Více se mi zalíbily díly Stefanovy deníky, a když jsem je viděla na megaknihy.cz za 49 korun každý díl, tak jsem si chybějící díly dokoupila a sérii si dočtu. A také se mi líbí, že knížky mají krásné obálky s představiteli Eleny, Damona a Stefana ze seriálu. :)


Knížku Nebezpečná láska jsem před nějakou dobou měla půjčenou z knihovny a moc se mi příběh líbil, takže když jsem viděla, že ji mají asi za 81 korun, tak jsem neváhala a objednala si ji. Ráda si ji někdy znovu přečtu.


Na youtube sleduji videa od Get the Louk, tak jsem si ráda pořídila její knížku, zatím jsem si ji jen zběžně prohlídla a vypadá moc dobře.  


Nedávno jsem se s přítelem dívala na film Fantastická zvířata aneb kde je najít a říkala jsem si, že bych si je ráda i přečetla :) 


S kamarádkou jsem se v červenci podívala na film Všechno nebo nic a moc se nám oběma líbí (minulý týden jsem si ho pustila znovu). A když se zmínila o tom, že je to podle knížky, tak mně i jí bylo jasné, že si knížku musím přečíst :) Už se těším, až se do ní začtu. 


A jako vždy na megaknihy.cz jsem dostala krásnou záložku. <3


Četli jste nějakou knížku? Jak se vám líbila? :) 

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;)

4 komentáře:

  1. hmm jsem zvedavá na Všechno nebo nic. Film jsem ještě neviděla, přiznám se, ale prý je konečně vážně povedený, tak snad se na něho vrhnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Film je opravdu hodně povedený a rozhodně ho doporučuji :)

      Vymazat
  2. Já četla Nebezpečnou lásku a líbila se mi opravdu moc, vůbec se nedivím, že jsi si jí za tak krásnou cenu pořídila. :) Fantastická zvířata a Všechno nebo nic jsem viděla, ale zatím nečetla. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Té ceně se nedalo odolat a knížka se mi moc líbila, takže volba byla jasná :) Taky jsem to zatím jen viděla :D

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)