pátek 25. srpna 2017

Úlovky z knihovny

Vítám vás u knižního příspěvku. V minulých Knižních úlovcích (zde) jsem se vás ptala, jak se vám líbila knížka Dívka ve vlaku, jelikož mně moc nesedla a nečetla se mi dobře. Nedočetla jsem ji a vrátila jsem ji, plus jsem také nedočetla Lolitu a vrátila ji. Další knížky jsem měla Bez naděje a Ztracená naděje a ty se mi četly moc dobře. Je to silný příběh a rozhodně oba díly stojí za přečtení. Audioknihy Čtyři dohody a Pátá dohoda jsem si neposlechla celé, protože jsem je musela brzy vrátit a musím říct, že mi audioknihy moc nesedí. Třeba se k nim někdy vrátím. Zítra odjíždím na dovolenou, tak si vezmu nějakou knížku z těch, co jsem si půjčila. A nyní už pojďme k tomu, co jsem si půjčila v knihovně tentokrát. Včera jsem se už začetla do knížky Čas mezi námi.:)


Na internetu jsem před nějakou dobou pokukovala po knížce Sestry a její popisek mě zaujal, takže když jsem knížku zahlídla v regálu, musela jsem si ji vzít. Jsem na příběh sester zvědavá. Četly jste tuto knížku? Jak se vám líbila? :)


Další kniha, která mě hodně zaujala podle popisku je Čas mezi námi. Ona žije v roce 1995. On žije v roce 2012. On umí cestovat časem.- Tyhle časově zamotané příběhy mám ráda, to je něco pro mě. :)


V minulých knižních úlovcích jsem měla také knihu Miluj svůj život od Louise L. Hay, knížka se mi líbila a byla rozhodně zajímavá. Proto jsem si půjčila další tři knížky od této autorky a jsem zvědavá jaké budou.  


Plus jsem si ještě vybrala knížku Sedm ztracených tajemství úspěchu, na kterou mě upozornila kamarádka, tak jsem si řekla, že si ji taky půjčím a uvidím jaká bude. 


Jaké máte úlovky z knihovny vy? Četli jste nějakou z těchto knížek? :)

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;)

2 komentáře:

  1. Kdo vůbec ty audioknihy čte? Je to taky nahráno Duškem? Já knihy miluji a četla jsem několikrát. Divadelní představení s Duškem je také skvělé, ale nedokáži si předtsvait, že je to Duškem i namluvené. Má tna to talent, ale knihu si musí dle mého každý přečíst sám, vlastním hlasem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čtyři dohody jsou Duškem a ta Pátá dohoda je někým jiným. Já mám Čtyři dohody a ty jsem četla. Pátou dohodu jsem zatím nečetla. Jo to si taky myslím, že je lepší, když si ji každý přečte sám. :) U knížku se můžu zamyslet nad těmi slovy a za chvíli pokračovat a u audioknihy mě ty myšlenky odnášely pryč a nevnímala jsem ji pak

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)