úterý 12. září 2017

Moje péče o pleť

Vítám vás u nového příspěvku :) Tento příspěvek jsem plánovala už delší dobu a teď na něj přišel pravý čas. Jak jsem byla na kurzu Patty Image Spoznaj svoju prirodzenú krásu, tak tam jsme se hodně bavily o péči o pleť. Ta je totiž základ. Pojďme se na to vrhnout.


Moje představa ideálního rána by byla, kdybych každé ráno používala Pečující a čistící tříminutovou ranní masku z Havlíkovy přírodní apotéky (zatím se mi to nedaří, ráno jsem rozespalá a nic se mi nechce). Ráno si vyčistím pleť micelární vodou a občas si dám ranní krém. Pod makeup od Catrice nedávám krém. Denní krém mám od Balea Q10 a od Benefit Total Moisture, který jsem si moc oblíbila a v minulých kosmetických úlovcích (najdete zde) jste mohli vidět, že jsem si ho pořídila v plném balení. 


Hodně jsem si oblíbila Lirene Fyziologický micelární čistící gel a Garnier Dvoufázovou micelární vodu, obojí mi už brzy dojde a určitě si je dokoupím (nyní jsem se vrátila k další mé oblíbené micelární vodě od Loreal Paris). První se odlíčím micelárním gelem Lirene, a když je potřeba použiji ještě micelární vodu Garnier. 


Poté použiji Růžovou vodu (kterou jsem si také moc oblíbila a jsem ráda, že jsem se rozhodla ji vyzkoušet) a tím z pleti odlíčím poslední zbytky makeupu.
Ze začátku mi nebyla příjemná její vůně, ale zvykla jsem si a už mi nevadí. 


Na odličování očí používám micelární vodu Garnier (také na odličování rtů), ale jelikož mi dochází, tak jsem tento týden sáhla po odličovači očí od Sephory, abych ho konečně vyzkoušela. Je také olejovitý jako micelární voda od Garnier, ale přijde mi, že nechává více "oleje" na očích. Oproti odličovači na oči od Dermacol, na který jsem byla zvyklá, je to velký rozdíl.  


Na závěr použiji oční gel Balea (je důležité používat oční krém) a noční krém Balea, který patří mezi mé oblíbence. Mám ho raději než denní krém od Balea, ten mi tolik nesedl. 


Jsou to jednoduché kroky, které jsou pro mou pleť důležité. 

Jednou za čas použiji pleťovou masku od Loreal Paris Pure clay detoy mask. Tady by to taky chtělo pravidelnost a já věřím, že se mi to povede. 


Jaké máte oblíbené produkty z péče o pleť? Budu ráda, když se o ně podělíte v komentářích :) 


Těším se na vás u dalšího příspěvku ;)

4 komentáře:

  1. Tú trojminútovú masku na tvár mám aj ja a zároveň mám presne taký istý problém ako ty - som na to príliš ospalá a nechce sa mi :D

    www.simonazacko.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že v tom nejsem sama :D Přiznávám zatím se mi to stále nedaří :D

      Vymazat
  2. Jelikož se nemaluju tak moje péče o pleť sestává z vody, čistího gelu od Vichy a krému z Manufakury :D

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY o nálepky na notebook

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobrá péče o pleť :) Od Manufaktury jsem krém nezkoušela :) I když se žena nemaluje, musí si pleť čistit. To mě pak kolikrát zaráží, když mi některá řekne- já se nemaluju, tak si nepotřebuju čistit pleť.

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)