pátek 29. dubna 2016

Mé knižní série /12/

Je tu opět další knižní série. Tentokrát díly Divergence, Rezistence a Aliance- Veronica Roth. První jsem viděla filmy a teprve potom jsem četla knížky, jsem zvědavá na filmové zpracování posledního dílu. Těšila jsem se v březnu, jak na něj s přítelem půjdeme a oni ho u nás v kině nedávali- v březnu ani v dubnu a před chvílí jsem se dívala na program na květen a taky ho tam nemají.:( Viděli jste už film Aliance? :)


Knížky se mi četly moc dobře, příběh a postavy jsem si oblíbila :) Dostal mě konec. Je mi jasné, že to tak muselo skončit, ale pořád jsem doufala, že se něco stane a bude v pořádku (nechci více prozrazovat, kdo příběh četl, tak chápe, koho mám na mysli). Mám v plánu si koupit i knížku Čtyřka, zajímá mě jeho příběh :) Četli jste knížku Čtyřka? Líbila se vám?





Těším se na vás u dalšího příspěvku ;)

6 komentářů:

  1. Mě se nejvíc líbil první díl, ale pak už šla kvalita a čtivost dolů, filmy jsem tadši ani nezkoušela jednak z časových důvodů a zadruhé díky poměrně negativním recenzím :) je pravda, že na konci jsem měla chuť si s autorkou osobně vyřídit účty :) Čtyřku klidně zkus, je to takové počteníčko na jedno dvě odpoledne, ale mě se líbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si žádné recenze nečetla :) zajímalo mě o čem to je, tak jsem se podívala:) Na knížky jsem narazila na jedné facebookové skupině a to na druhý a třetí díl za dobrou cenu a první jsem si potom dokoupila :)jj na to jsem taky měla chuť :) už jsem si Čtyřku objednala, tak jsem zvědavá :)

      Vymazat
  2. Toto je knižní série, kterou fakt nemohu vystát :D Filmy se mi teda líbili, jelikož já jsem celá taková filmová, ale jsem i čtenářka. Tyto knihy mě ale zklamali a já jsem ani nenašla chuť je dočíst :/ Nějak mi to nesedlo, ale děj se mi líbí :)

    http://fromdigi.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je přečetla všechny :) četlo se mi to dobře :) jsem právě zvědavá, jak bude zpracovaný poslední díl. Doufám, že mě to nezklame :)

      Vymazat
  3. Tahle série je skvělá, ale obálky jsou snad ještě lepší :) Určitě musí v knihovně vypadat skvěle :)
    Já jsem dost pozadu. Ještě jsem neviděla ani Rezistenci :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi moc obálky líbí :) jj to vypadají :)) jsem ráda, že jsem si je koupila a ještě za dobrou cenu :)
      Tak třeba ji brzo uvidíš ;) já jsem teď hlavně zvědavá na to zpracování Aliance :)

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)