neděle 30. července 2017

Knižní novinky

Vítám vás u dalšího knižního příspěvku :) Na internetu jsem pokukovala po těchto knížkách a lákalo mě si je přečíst. Takže když jsem je viděla v knihkupectví a ještě za tak skvělou cenu, musela jsem je mít. Zatím jsem je teda nečetla, jelikož ještě nemám přečtené knížky z knihovny, o kterých jsem psala zde.

Knížky jsou Hranice nevinnosti a Za hranicí nevinnosti, ještě si musím pořídit třetí díl a to Nevinná navždy. Už se těším, až se do knížek začtu. Četla jsem samé pozitivní ohlasy. :) 


Četli jste už tyto knížky? Jak se vám líbily? Jaké knížky jste si v poslední době oblíbili? :)  


Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

6 komentářů:

  1. Moc pěkné nové kousky :) Tahle série mě také láká, asi se budu muset vypravit do knihkupectví :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, mám z nich radost :) Zkus Knihy Dobrovský, tam je měli za tule skvělou cenu :)

      Vymazat
  2. Celá ta série je naprosto božská!!! Mám ji přečtenou a za mě jedna z nejlepších sérii vůbec. Glinesová píše poutavě a i když se mnohým zdá série jako klišoidní, tak je ale neskutečně chytlavá a čtivá. Budeš spokojená :-) Kde jsi je sehnala za takový krásný peníz?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to to se na ni těším ještě víc :) Já mám takové knížky ráda, takže si myslím, že se mi bude líbit :) Koupila jsem je v Knihy Dobrovský :)

      Vymazat
  3. Pouzejsem na knihy četla recenze a byly dost odlišné, takže jsem se nakonec rozhodla, že je vynechám. Jsem zvědavá, jak se budou líbit tobě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem zvědavá, napíšu pak o tom na blog :)

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)