pátek 14. července 2017

Úlovky z knihovny

Vítám vás u knižního příspěvku s knížkami z knihovny a také tu mám audioknihy :)


Když jsem viděla, že v knihovně je k dispozici Dívka ve vlaku a není rozpučovaná, řekla jsem si, že bych si ji mohla půjčit, když jsem o ní tolik viděla na internetu. Musím říct, co jsem zatím přečetla, tak mě moc nezaujala a nelíbí se mi. Přemýšlím, jestli budu pokračovat ve čtení nebo ji vrátím. Měl jste to někdo taky tak? Mám ve čtení pokračovat a příběh se mi zalíbí? Budu ráda za vaše názory :)


Na první pohled mě zaujaly dvě knížky od Colleen Hoover, jsem na ně opravdu zvědavá, ještě bych si od ní chtěla přečíst Možná jednou :) 



Opět knížka, která nebyla rozpůjčovaná, tak jsem si ji půjčila, jelikož si ji chci už nějakou dobu přečíst 


Zaujalo mě, že mají Čtyři dohody a Pátou dohodu jako audioknihy, tak jsem si je musela hned půjčit, i když musím říct, že na audioknihy nejsem zvyklá a jak jsem psala na facebook, občas se myšlenkami zatoulám jinam a nevnímám 


Jako poslední knihu tu mám Miluj svůj život (přidala jsem jen obrázek, jelikož jsem knížku už přečetla a půjčila ji kamarádce). Je to opravdu zajímavá kniha a mohu vám ji doporučit. Jednoduše řečeno je kniha zaměřená na pozitivní myšlení. Hodně věcí jsem si z knihy vzala a četla se dobře :) 


Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

8 komentářů:

  1. Tak Dívka ve vlaku je kapitola sama o sobě. Já jsem tedy fanoušek této knihy a narozdíl od novinky Do vody nebyla vůbec špatná. Dohody jsem viděla, četla i slyšela. Zížitek s Duškem byl ale nejemotivnější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dívku ve vlaku jsem zatím odložila, o knížce Do vody jsem něco viděla, ale nečetla jsem ji :) Jo s Duškem je to opravdu zážitek :)

      Vymazat
  2. Z Dívky ve vlaku jsem vůbec nadšená nebyla. Teď mám od autorky rozečtené Do vody a zatím výrazně lepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Dívky ve vlaku nejsem moc nadšená a odložila jsem ji, uvidím, jestli se k ní vůbec vrátím, Do vody jsem nečetla, ale něco jsem o této knížce viděla na netu :)

      Vymazat
  3. Bez Naděje si chci taky sehnat :) Mě zezačátku Dívka ve vlaku vůbec nesedla. Líbilo se mi až posledních cca 60 stránek, takže nevím, no.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dívku ve vlaku jsem odložila a pustím se do Bez naděje :)

      Vymazat
  4. Viděla jsem film Dívka ve vlaku a ten mě přesvědčil že knihu rozhodně číst nechci. Z tvého výběru mě láká Colleen. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Film jsem zatím neviděla a knížka jsem momentálně odložila a pustím se do Bez naděje :)

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)