čtvrtek 28. září 2017

Knižní novinky

Vítám vás u dalšího knižního příspěvku :) Knihkupectví Neoluxor má celé září akci 1+1 ZDARMA na young adult od nakladatelství YOLI. Nejbližší Neoluxor mám v Olomouci, ale neměla jsem tam cestu, tak jsem poprosila kamarádku, jestli by mi tam zašla a koupila mi čtyři knížky. Sama si taky vzala dvě, zaujala ji Sněží, sněží a mě se ptala jakou bych jí doporučila od Greena, tak jsem jí řekla, ať si vezme Hvězdy nám nepřály. Poslala jsem jí odkazy na knížky, které chci. Jednu z nich neměli a to Život jedna báseň, tak jsem si místo ní vybrala Fangirl.


Po této knížce jsem pokukovala už před nějakou dobou, ale ještě jsem se k ní nedostala. Tak jsem ráda, že teď už ji mám a jsem na ni zvědavá. 


První a druhý díl už mám, takže volba další knížky byla jasná a to třetí díl Nevinná navždy.  


Po této knížce jsem se nedávno dívala a na první pohled mě zaujala obálkou. Knížky od Cooleen Hoover mám ráda, tak se těším, až se do ní začtu. 


Tuhle knížkou jsem taky před nějakou dobou viděla na internetu a odkaz na ni jsem si uložila do záložek, takže i volba této knížky byla jasná. Zaujala mě podle popisku. 


Z minulých knižních novinek (najdete zde) po večerech čtu knížku od Get the Louk. 
Plus ještě čtu z Úlovků z knihovny knížku Sestry :)


Pořídili jste si taky nějaké knížky v akci 1+1? A jaké? 
Budu ráda, když se podělíte v komentářích :) 


Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

4 komentáře:

  1. Akci jsem nevyužila, šetřím si na Humbook :) Užij si knihy, četla jsem Byla jsem tu (moc hezká) a Fangirl, a ta byla naprosto dokonalá! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se na ně těším ještě víc, když je tak chválíš :)

      Vymazat
  2. Moc pěkné nové kousky :) Také jsem akci 1+1 využila :)

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)