neděle 29. května 2016

Knižní novinky

Vítám vás u dnešního slibovaného příspěvku o knižních novinkách z bazaru na databázi knih :) zmiňovala jsem se o nich v minulých knižních novinkách (najdete ZDE)


Po dočtení dílů Divergence, Rezistence a Aliance jsem si chtěla přečíst i díl Čtyřka, který se odehrává dva roky před Divergencí, Tobias učinil Obřad volby, přešel k  Neohroženým a je tam také, jak se poznal s Tris :) knížku jsem včera večer dočetla, líbila se mi a četla se skvěle :) 

Před nějakou dobou jsem četla knížku Bouře a chtěla jsem si přečíst i druhý díl, když jsem na databázi hledala k prodeji knížku Čtyřka, všimla jsem si, že jsem před nějakou dobou sháněla díly Bouře a V pasti a pak jsem na to zapomněla, jelikož se mi slečna neozvala. Tak jsem napsala jiné slečně a to už bylo úspěšné a knížky mám :) Plno věcí z prvního dílu jsem zapomněla, tak jsem si ho přečetla znovu a druhý díl už mám také přečtený. Na konci je zmíněné, že autorka má vymyšlenou trilogii od dubna 2010, tak jsem zvědavá, jestli bude třetí díl, byla bych za něho ráda- zjistila jsem, že třetí díl nemají v plánu vydávat, což je velká škoda :( Hlavní hrdina je devatenáctiletý Jackson, který umí cestovat časem... První díl se mi teda líbil více než druhý, důvod prozrazovat nebudu, jelikož bych musela prozradit něco z děje :) 

A co vaše knižní novinky? Budu ráda, když se o ně podělíte. :) 

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;)

2 komentáře:

  1. Já jsem si před pár dny koupila Ódinovo dítě, ale díky rozečtené knize jsem ho začala číst až včera.
    Jsem zvědavá, jak se to všechno vyvine, zatím jsem okolo stovky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem začala číst knížku Kostičas a chci si přečíst Vidořád. Kostičas jsem už sice četla, ale chci si ten děj oživit, než začnu číst druhý díl :) Taky jsem zvědavá, jak se to bude dál vyvíjet :)

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)