úterý 6. září 2016

Kosmetické úlovky za měsíc srpen


Vítám vás u dnešního příspěvku a opět tu jsou kosmetické úlovky :) Tak strašně ten srpen utekl, snad ještě rychleji než červenec. Nepřijde vám?  Těšíte se na podzim? :) Dost už otázek a pojďme se na to vrhnout ;)


Real Techniques štětec- Setting Brush- tento štětec jsem chtěla už delší dobu, našla jsem ho na stránce pinkpanda.cz a měli ho tam v akci, tak jsem si ho hned objednala :) 



Jako další jsem na této stránce objednala mono oční stíny Makeup Revolution- Finaly



plus ještě rtěnky- Divine a Atomic Make It Right- to je ta fialová, už před nějakou dobu jsem chtěla vyzkoušet fialovou rtěnku, objednala jsem si ji z Oriflame, ale nepřišla, takže když jsem viděla tuhle a byla v akci, tak jsem ji objednala :) 




Jak jsem byla v Litovli na Spartan Race, zašly jsme s kamarádkou do drogerie Teta, která byla u parkoviště a koupila jsem si tam dvě věci, tuto konturovací paletku Gabrielle Salvete, po které jsem pokukovala v letáku- měli ji zrovna v akci :) Měli poslední paletku, která tam čekala na mě :D 



A jako druhou věc jsem si koupila lak na nehty Miss sporty Gel shine. Ten co jsem si z této řady Gel shine kupovala na dovolené jsem si oblíbila, tak jsem si koupila další barvičku :)


V pár drogeriích jsem se dívala po této rtěnce a neměli ji, ale nakonec jsem ji sehnala v DM, je to Rimmel Kate odstín 53 Retro Red :) Mohly jste ji vidět už na facebookové stránce blogu ZDE- budu ráda, když se na ni přidáte :) 




A jaké máte kosmetické úlovky vy? :) 


Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

2 komentáře:

  1. O té konturovací paletce Gabriella Salvete pořád přemýšlím a asi ji vyzkouším. Jsi s ní spokojená?
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem ji použila jen párkrát, ale jsem s ní spokojená :)

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)