čtvrtek 15. září 2016

Seriály, které jsem dříve sledovala (7)- ten NEJ

Vítám vás u dnešního příspěvku o mém nejoblíbenějším seriálu Čarodějky, který jsem naprosto zbožňovala a milovala :) V TV jsem si nenechala ujít žádný díl a z časopisů jsem si vystřihovala obrázky a články a také jsem si je tiskla v knihovně (bylo to někdy od roku 2003) :) Vytvořila jsem si sešit o Čarodějkách a do něj jsem obrázky a články lepila. Moje kamarádka si seriál také oblíbila a měla sešit jako já a lepily jsme si do nich a zdobily je spolu :) Později jsem o seriálu řekla jedné kamarádce ze třídy a taky si udělala sešit a lepily jsme spolu a tiskly obrázky :)
Tímto seriálem ukončuji sérii Seriály, které jsem dříve sledovala.

Jako první jsem vytvořila s Čarodějkami sešit A5 s tvrdými deskami :)


Později jsem přidala další sešit A4 a složku :) Měla jsem vše uložené v šuplíku u psacího stolu, teď to mám dané v boxu a uložené ve skříni :)


Na šatní skříni mám ještě pořád nalepené dva plakáty :)



Obrázky jsem hledala na internetu a dala jsem si nějaké na CD a potom jsem si je tiskla :)


Pár stránek z mého prvního sešitu o seriálu Čarodějky :)


Mám tam stránky věnované jednotlivým postavám- Prue


Piper a Phoebe 


Paige


Leo a Chris



Billie :) 


Složka s obrázky a většími články z časopisů



V knihovně jsme vždycky tiskly černobíle za 1,50 :D Jednou tiskárna nefungovala, tak nám je jeden pán, co to měl na starost vytiskl barevně a za stejnou cenu jako za černobílý tisk. Byly jsme nadšené, že máme ty obrázky barevně vytisknuté :) 




Druhý sešit A4. Před nedávnem jsem se na seriál zase začala dívat úplně od začátku, jsem teď zhruba v polovině první série. Nemůžu najít nějaké díly z druhé série, tak snad je ještě dohledám. Chtěla bych se podívat na všechny díly 8 sérií. :) 




S kamarádkou jsme si dělaly různé testy s otázkami o seriálu :) Teď už bych některé odpovědi nevěděla, tenkrát jsme je věděly všechny :D


Plus mám v boxu plno složek, ve kterých jsou obrázky, které ještě nejsou nalepené



A také tam mám vložený časopis TV Tip seriál, ve kterém je asi 14 stránek o Čarodějkách plus plakát, z toho časopisu jsem byla tenkrát nejvíc nadšená :)





A taky nesmí chybět naše Kniha stínů



V krabičce mám plno malinkých obrázků Čarodějek, které jsem si taky vytiskla :)
Naposledy jsem do sešitů něco přidávala v roce 2009, jak jsem si listovala sešity a prohlížela nenalepené obrázky, dostala jsem chuť ty obrázky  nalepit, aby to už bylo kompletní. Třeba to někdy dokončím. :) 


Sledovali jste tento seriál a oblíbili si ho tak jako já? :) 

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;)

16 komentářů:

  1. Tééda, slušná fanynka! :D My si se sestřenicí na čarodějnice hrály, měli jsme knihu kouzel a vařily lektvary! Seriál jsme sledovaly, ale nikdy ne nějak extra, jen nás inspiroval! :D
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo :D Taky jsme si na ně hrály a vařily lektvary :) Byly to super časy :)

      Vymazat
  2. Tak tomuhle se říká oddanost a závislost :D Ale tyhlety lepené sešity moc dobře znám :D Já jsem si zas vystřihovala články a fotky Avril Lavigne z časopisů :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda :D Já jsem měla ještě další sešity s filmy a dalšími seriály :D mě to moc bavilo, pár let si takhle podobně hraji s fotkami :D :)

      Vymazat
  3. Veľmi zaujímavá záľuba to mohla byť... Asi niečo vyparatím s Harry Potter :D
    S pozdravom Colosal Elektron z blogu colosalelektron.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to byla, mě to moc bavilo a hraji si tak i s fotkami :D To vypátrej :D

      Vymazat
  4. Dřív jsem seriály co byly na nově tak nějak úplně ignorovala, dívala jsem se na jedničku a teď je mi to dost líto. Ale právě teď na Čarodějky koukám a jsem u čtvrté řady a jsem totálně zblázněná do Colea... ale vzhledem k tomu, že ho v tvé sbírce nikde nevidím, tak se teď děsím, co se s ním stane. A taky mi tam teď dost chybí Prue...

    Ta sbírka je skvělá, divím se, žes na to měla trpělivost :) Já kdysi taky něco podobného zkoušela, ale nějak jsem u toho dlouho nevydržela a bylo to celkově o oblíbených filmech a seriálech :D Snad to tedy někdy doděláš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kde se na ně díváš? Stahuješ si je? Já jsem zatím pořád u té první série :) Přidala jsem jen pár stránek ze sešitu, Cola tam mám taky :) Nic ti prozrazovat nebudu :) Taky mi tam pak Prue chyběla.
      Trpělivost jsem měla, mě to moc bavilo :) Taky jsem dělala i nějaké sešity s filmy a nějakými seriály :)
      Třeba se mi to někdy povede to dodělat :)

      Vymazat
    2. Online na chciserialy.cz, jelikož ke stažení jsem je nenašla. V tom případě se můžu jen modlit, aby to s ním nakonec dobře dopadlo... kdybych měla čas, tak bych na nic nečekala a od Čarodějek bych se nehla :D Hlavně ten přechod mezi třetí a čtvrtou sérií byl fakt divný... vím, že to nebylo plánované, ale mohli to udělat lépe.

      Vymazat
    3. Děkuji, taky se tam na ně začnu dívat, mám aspoň jistotu, že jsou tam všechny díly a nemusím to hledat :) jj to znám, taky bych sledovala jeden díl za druhým :D
      už si moc nepamatuji, jak na mě působil ten přechod mezi 3. a 4. sérii, uvidím, co teď, až se tam dostanu :)

      Vymazat
    4. Kéž by na to byl čas :( Nejhorší je, že to ani nemám kompletně dokoukané a už bych to nejradši začala sledovat znova :D

      Vymazat
    5. Jj přesně tak, chtělo by to víc času. Dneska mám celkem volné odpoledne, tak si jdu pustit další díl, ale napřed musím zjistit, u kterého jsem skončila :D
      V tom ti naprosto rozumím :D

      Vymazat
    6. Dneska jsem viděla dva. Nejradši bych si pustila další, ale mám toho moc do školy :( To taky znám :D Poznat kde jsem skončila je težší úkol než boj s démonem :)

      Vymazat
    7. A na jaké díly ses dívala? :) Já jen tak pro představu, kde zhruba jsi v té čtvrté sérii :) Já se jdu teď kouknout na 15. díl té 1. série :)
      Jj dá to chvíli zabrat, ale dneska jsem to našla celkem rychle, u kterého dílu jsem skončila :D

      Vymazat
    8. Skončila jsem u 16. dílů čtvrté. Nejradši bych se vrhla na další, ale mám dojem, že se k nim jen tak nedostanu... a to je to teď tak zajímavé. I když ono je to zajímavé pořád :D

      Vymazat
    9. To jo. Tak snad to nebude trvat moc dlouho :) Jj pořád je to zajímavé, těžko se od toho odtrhnout :D

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)