pátek 3. června 2016

Hody, ZOO Olomouc a Velká Bystřice

Výstava v chovatelně, tombola a kolotoče 

Část května byla hodně hektická a náročná. Hlavně do školy toho bylo dost. Na druhou stranu konec května jsem si docela užila. Konaly se u nás hody a to také znamená, že chovatelé dělají výstavu drobného zvířectva. Výstava začíná v sobotu ráno a končí v neděli odpoledne. Každý rok se také koná v neděli tombola, Nakoupila jsem lístky do tomboly, letos jsme se přítelem rozhodli, že jich nakoupíme 20 (to by bylo, abychom něco nevyhráli). Vyhráli jsme dva hrnky Český svaz chovatelů, plážovou tašku a obilí :) Každý rok chci vyhrát poukázku do restaurace na pizzu a pořád nic :D Snad se nám to někdy povede.....Alespoň pár zvířátek jsem vám nafotila :)







Seznam výher ve velké tombole :) 

Po tombole jsme s přítelem šli omrknout jaké přijely letos kolotoče, minulý rok to stálo docela za prd, jen dva kolotoče a moc lidí tu nebylo. Letos se to vydařilo, kolotočů bylo více a lidí sem přišlo dost :) Prošli jsme si kolotoče, stánky, dali jsme si cukrovou vatu, poseděli jsme u rybníka a nakoupili jsme si naše oblíbené pendreky. Užívali jsme si pohodové a slunečné odpoledne :) 





Návštěva ZOO Olomouc 

Další týden se mi naskytla příležitost vyrazit do ZOO v Olomouci :) U nás bylo horko, tak jsem se oblíkla na lehko, ale i tak jsem si vzala pro jistotu bundu. Než jsme jeli, tak jsem si řekla, že ji brát nebudu. Bohužel. V Olomouci bylo zataženo, chytl nás pěkný slejvák a docela se ochladilo. Než jsme dojeli do ZOO pršet sice přestalo, ale pořád bylo docela chladno. Až později chvílemi vysvitlo slunko. Poučení pro příště- bundu si radši víc, i kdyby bylo děsné horko :D I tak jsem si výlet užila a nafotila jsem pár fotek :) Myslím si, že jsme si výlet užili všichni :)





Tyhle tři fotky se mi líbí nejvíce. Ti jsou strašně roztomilí :))



Na točené zmrzlině ve Velké Bystřici 

Poslední neděli v květnu jsme dostali chuť na točenou zmrzlinu a někam vyrazit. Tak jsme zajeli na výbornou zmrzlinu do Velké Bystřice a výlet si s námi užila i Jackie :) V parku se zrovna konal dětský den, takže tu byly i nějaké stánky, tak jsem příteli zase koupila náš oblíbený pendrek. Prodávali tam také pražené oříšky a ty tak krásně voněly.
Dali jsme si  zmrzlinu, já jsem si dala míchanou vanilku a malinu, poseděli jsme, prošli jsme si park, udělali nějaké fotky a potom jsme vyrazili dom. Počasí nám krásně vyšlo :) 





Kdo si hraje... co jiného mě mohlo napadnout, když jsem to viděla...vyfotit se na tom :D




Na závěr fotky Jackie při cestě v autě, které mě pobavily :)



Vyrazili jste v květnu na nějaký výlet? :) 

Těším se na vás u příštího příspěvku ;)

2 komentáře:

  1. ty hedvabnicky (slepice) nebo co to je jsou boozii. do olomoucky zoo bych chtela ale mam ji desne daleko :( a ta fotka z psim jazykem je husta :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj jsou boží :))... snad se ti někdy poštěstí zajet do olomoucké ZOO ;)...jj to je :D mě strašně rozesmála :D

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)