pondělí 22. srpna 2016

Spartan Race Litovel

Vítám vás u dnešního příspěvku, který bude plný fotek ze závodu Spartan Race Litovel a z procházky po Litovli :) S kamarádkou sledujeme videa Patty IMAGE a Roberta (Robert Kitchen World) a také jejich vlogovací kanál Patty Robert World. Věděly jsme, že budou na závodě v Litovli, kterou nemáme tak moc daleko a je možnost se s nimi setkat, tak jsme se rozhodly, že vyrazíme na výlet, podíváme se, jak takový závod vypadá a sejdeme se s nimi. Sraz byl ve 13:00 u startu. Nejely jsme samy, jelo nás více. Vyrazili jsme tedy po čtvrt na deset a před Litovlí jsme byli něco před desátou a tam jsme se zastavili, jelikož byla dlouhá kolona, ve které jsme popojížděli přes půl hodiny.


Když jsem dorazili na místo, porozhlédli jsme se a šli jsme se podívat na jednotlivá stanoviště a projít si trať. Bylo tady spousta lidí a skvělá atmosféra. :)
Poskakování a výkřiky před startem a potom vyrazili :) 


Tady prolézali v bahně pod ostnatým drátem.  


Sem přiběhli všichni čistí, skočili do bahna, podplavali a běželi dál, na kopci byla slečna a ta je povzbuzovala a kontrolovala, jestli to někdo nepřelézá :D



Potom jsme došli k vodě, ve které tahali pytle, s kamarádkou jsme si zkusily, jak jsou těžké a těžké teda byly :D mají tam rozdělené pro muže (asi 25 kg) a pro ženy (asi 15 kg)



Házení oštěpem- když jsem došli sem, tak jsme se akorát podívali, jak házejí a potom jsme šli pomalu na začátek, jelikož bylo po dvanácté, tak abychom se naobědvali a v jednu stihli u startu setkání :) 


Najedli jsme se a šli pomalu ke startu, cestou jsem si všimla, že jsou na tabuli jména závodníků a podle čísla jsem našla Roberta (říkal ve videu jaké, bude mít číslo). Našla jsem, že závodí ve 13:45. Cestou ke startu jsme ho zahlédly (na setkání jsme šly jenom spolu my dvě), ale šel sám. V jednu jsme šli za ním ke startu a opravdu přijel sám, Patty nakonec nepřijela z pracovních důvodů. Příjemně jsme si s Robertem popovídaly o všem možném. Povyprávěl nám i o jiných závodech, kterých se účastnil a od něho jsme se dozvěděly kolik zhruba váží ty pytle, které závodníci nosili ve vodě. :)
Zajedeme ještě na nějaké jiné setkání s nimi. :)  


Udělali jsme si také procházku po Litovli :)






S kamarádkou jsme se shodly, že jsme rády, že jsme na výlet vyrazily a moc jsme si ho užily. :)) <3 


Na závěr musím napsat, že závodníky obdivuji a jsou vážně dobří. Klobouk dolů! :) 

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za vaše komentáře ;)