středa 23. listopadu 2016

Co jsem objevila ve skříni

Vítám vás u dnešního příspěvku :) Při úklidu šatní skříně jsem všechno vyskládala a objevila jsem kazety, na které jsem si nahrávala seriál Čarodějky, při psaní příspěvku Seriály, které jsem dříve sledovala (7)- ten NEJ (najdete ZDE) jsem si na ně vůbec nevzpomněla. Jsou schované za pověšeným oblečením ramínkách, před lety jsem je tam dala, tak jsem je tam nechala i teď :D Celkem mám 10 kazet s díly Čarodějek :) 


U každé kazety mám vypsané, jaké jsou na ní nahrané díly :) Tady mám zrovna poslední díly 8. série :) Jak jsem psala v příspěvku, který jsem zmínila na začátku, začala jsem Čarodějky sledovat od začátku a jsem teď zhruba v půlce 8. série. Škoda, že těch sérií není víc.


Vzpomněla jsem si na některé zajímavosti ze seriálu, tak jsem vám je sem napsala, plus jsem nakoukla do sešitů, jestli tam mám nějaké vypsané :)



Několik obrázků Čarodějek Prue, Piper, Phoebe a Paige <3 Kdykoliv jsem viděla nějaký obrázek s nimi v časopise, musela jsem si ho hned vystřihnout (udělala bych to i teď) :)


Můj nejoblíbenější obrázek Piper, Prue a Phoebe 


Minulé životy sester 


Premiéra seriálu byla 7. října 1998. 


Kniha stínů vážila okolo 5 kg a byla ručně malovaná, pokud si to dobře pamatuji, tak byla nejdražší rekvizitou v seriálu  



Dům sester- v seriálu se nachází v San Franciscu, ve skutečnosti v Los Angeles 





Jako bohyně- Phoebe bohyně lásky, Paige bohyně války a Piper bohyně země 



V klubu P3, to mi připomnělo, že jsme si s kamarádkou taky udělaly Klub P3 :)  


Každá série končí zavřením dveří- v 1. sérii je zavřela Prue telekinezí, ve 2. také, ve 3. je zavřel démon Shax, který zabil Prue, ve 4. byly zavřené Andělem osudu, v 5. je zavřel Chris, 6. končí zavřením dveří v nemocnici po narození Chrise a v 7. nevíme, kdo je zavřel, jde jen slyšet zvuk telekineze. Jsem zvědavá, jestli bude zavření dveří i v 8. sérii, to si už nepamatuji, ale brzy to zjistím. :)  


A co vy a seriál Čarodějky? Sledovali jste? :) 

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

6 komentářů:

  1. To u nás se všechny kazety vyházely už dávno. I když Čarodějkyse tam skutečně neobjevovaly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My možná ještě někde nějaké kazety máme :D tady ty jsou jen moje a ty jsem si schovala :)

      Vymazat
    2. Aspoň se na Čarodějky můžeš podívat i když ti vypadne internet :) Teda jestli máš na čem :D

      Vymazat
    3. To můžu :) Mám na čem, i když je to teda napojené na počítač, protože tata přehrával kazety do pc a potom to dával na dvd- jako třeba vítání občánků, známým video ze svatby a tak :) :D

      Vymazat
    4. To jo :) třeba si to někdy na těch kazetách pustím :)

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)