čtvrtek 11. září 2014

Roztomilé malé lhářky- Bezcitné, Hledané a Zmatené

Tento příspěvek jsem měla v plánu už před pár dny, ale nechala jsem to na dnešek, potřebovala jsem si ujasnit, co vše se v těchto třech dílech stalo. Díl Bezcitné jsem si přečetla znovu, protože jsem si některé věci nepamatovala a je to delší dobu, co jsem ho četla. A bylo to pro mě lepší, poté jsem plynule navázala dalším dílem Hledané. Ten se tedy začal vyvíjet hodně zajímavě a napínavě :) Řekal bych, že mě bavil ze všech dílů nejvíce :) Nejvíc se vysvětlilo v kapitole Dopis pod dveřmi, kde bylo napsáno, jak to doopravdy bylo s Ali :) Více nebudu prozrazovat...
Teď jsem u dílu Zmatené, ve kterém je jasné, že lhářky provedly něco špatného a myslí si, že nikdo o tom neví..... Je tomu opravdu tak?




6 komentářů:

  1. O knihách jsem zatím moc neslyšela, kupodivu mi stačí seriál :)

    OdpovědětVymazat
  2. Poté co jsem přečetla 1.díl, dala jsem se na seriál a zkoušela jsem číst i druhý díl, ale další knížky už mě tolik nevzaly :( Asi by se mi to i pletlo se seriálem..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. některé díly mě také moc nenadchly, ale tady ty tři jsem četla s napětím a hodně se mi líbí :)) seriál ten sleduji moc ráda a neplete se mi to:)

      Vymazat
  3. Já jako první viděla seriál a poté až četla knížky a dost mě to zklamalo, hrozně se to v knížkách vleklo. Jinak doufám, že v seriálu nebudou "dvojčata" to už by bylo vážně přitažené za vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem jako první začala sledovat seriál a potom jsem si našla knížky a objednala si je :D četla jsem, že v seriálu by to mělo být jinak, tak uvidíme, jak to bude :)

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)