čtvrtek 25. srpna 2016

Seriály, které jsem dříve sledovala (5)- české seriály 2

Vítám vás u dalšího příspěvku o seriálech, tentokrát u druhé části českých seriálů

Ulice
Ulici jsem nesledovala od začátku, začala jsem ji sledovat, až později a sleduji ji pořád. Je to jediný seriál, který k večeru sleduji a večer se na televizi nedívám. Většinu seriálů sleduji momentálně na počítači.
Horákovi
Milý rodinný seriál o rodince Horákových. Jan a Lucie mají děti z předešlého manželství a po letech se opět dají dohromady a stane se z nich velká rodina, která sdílí starosti , radosti a různé srandovní situace. V tomto seriálu jsem si oblíbila herečky Lucii Benešovou a Nelu Boudovou.
Letiště
Zmiňuji jen proto, že si pamatuji, že jsem ho sledovala. A to je tak všechno, co si k němu pamatuji :D
Velmi křehké vztahy
Pokračování Rodinných pout pouze pod jiným názvem. Vždycky mě pobavila postava Jana Zdražila, který je na obrázku napravo :D A už v tomto seriálu jsem si oblíbila herečku Hanu Holišovou, která hraje v Ulici
Světla pasáže
Jedná se o seriál, jehož hlavní dění je v advokátní kanceláři. Měla jsem v tomto seriálu ráda Markétu Plánkovou. :) (Stejně jako v seriálu Rodinná pouta- teď jsem si na to vzpomněla)

Ošklivka Katka
Seriál, který jsme s holkami sledovaly na základce a vždycky jsem ho probírala s kamarádkou :D byl to seriál, který jsme rády sledovaly. :) líbila se mi vždycky úvodní znělka seriálu

Comeback
Ozzák vždycky pobavil :D Comeback jsme sledovali snad všichni :D

Ať žijí rytíři
Rodinný seriál plný rytířů, alchymie, katapultů, dobrodružství a také lásky :)

Přešlapy 
Seriál, který sleduje život tří párů ve věku okolo 30. Tady jsem si oblíbila všechny tři herečky v hlavních rolích :) 
První krok
Příjemný a zábavný seriál z prostředí taneční školy. Těšila jsem se na každý nový díl a úvodní znělka byla taky parádní :) na tento seriál bych se klidně podívala znovu. Mohl být klidně na víc dílů.

Dokonalý svět
Seriál z prostředí módního časopisu Grace. Jednoznačně jsem si nejvíc oblíbila postavu Michelle, kterou hrála Jitka Čvančarová. Před nějakou dobou jsem se na něj znovu dívala, když ho zpřístupnily zdarma na stránkách novy :)) a klidně bych se na něj zase podívala ;)

Gympl s (r)učením omezeným
A posledním seriálem je Gympl, který mě hodně chytl a sledovala jsem ho moc ráda. Lucie Benešová v úplně jiné roli, než v seriálu Horákovi. Tady si zahrála pořádnou potvoru a i tak se mi její postava líbila. :D Babky jak vždycky pařily karty a do všeho kecaly a zasahovaly :D v tomto seriálu jsem měla oblíbenou postavu, kterou hrála Daniela Šinkorová.


Těším se na vás u dalšího příspěvku ;)

2 komentáře:

  1. Ulici jsem sledovala od začátku, ale zhruba před půl rokem jsem přestala. Přišlo mi, že už je to všechno dokola a prostě mě to nebavilo.

    Horákovi jsem také sledovala, ale byla jsem hrozně malá, takže si bohužel už moc nepamatuju :(

    VKV jsem sledovala a jak postavu tak Hanu jsem si tam také oblíbila :)

    Comeback jsem kompletně zkoukla asi před rokem, neodolala jsem :D

    První krok jsem naprosto milovala. Jestli si dobře vzpomínám, tak jsem to tenkrát označila za jeden z mála českých seriálů, který stojí za to.

    Gympl byl taky úžasný seriál, měla jsem ho moc ráda :)

    Zbytek seriálů jsem nesledovala a nemám to ani v plánu. I když u Ošklivky Katky o tom docela uvažuji.. ale to až kdybych někdy neměla co na sledování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Ulici ještě sleduji :) jinak v TV moc seriály nesleduji :)
      Horákovi jsem sledovala moc ráda :)
      Comeback jsem celý ještě neviděla, vždycky jen nějaký díl :D
      První krok i Gympl byly super :)

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)