čtvrtek 11. srpna 2016

Seriály, které mě zaujaly

Vítám vás u dnešního seriálového příspěvku :) Přemýšlela jsem jaké nové seriály bych mohla začít sledovat a napadlo mě, že bych vám mohla napsat něco o těch, které mě zaujaly a něčím se mi zalíbily a třeba vám tím dala tip na nějaký nový seriál. :) Pojďme se tedy mrknout jaké seriály jsem našla. :)

Dead of Summer
Děj se odehrává v 80. letech v době letních prázdnin v kempu Clearwater. Probouzí se temná a dávná mytologie Clearwatereru. Původně zábavné léto se rychle změní na noční můru.
Na facebookové skupině Preetty little liars někdo psal, že je to seriál podobný právě PLL, tak mě to zaujalo a také jsem o něm před nějakou dobou četla a říkala jsem si, že bych se na něj mohla podívat. Stáhla jsem si zatím první díl a možná se na něj ještě podívám. :)


Scream 
Hororové drama, které vychází ze stejnojmenného filmu z roku 1996. Video na YouTube se virálně rozšíří a přinese řadu problémů. Dojde k vraždě a ta otevře dveře, za kterými se skrývá temná minulost městečka, 


The 100
Děj se odehrává 97 let poté, co nukleární válka zničila civilizaci. Vesmírná loď, která je domovem posledních lidských přeživších, vyšle zpátky na Zemi 100 mladých delikventů. Ti mají za úkol zjistit, zda je planeta schopná kolonizace. 
Už před nějakou dobou jsem na tento seriál narazila a říkala jsem si, že bych se na něho mohla podívat a začít ho sledovat.  


Dostala jsem pár tipů na další seriály, které se mi taky zalíbily. 
The Fall
Psychologický thriller, který zkoumá životy dvou lovců. Jedním z nich je sériový vrah a druhým je talentovaný detektiv, žena pracující pro metropolitní policii. 
Na první pohled mě zaujal herec na obrázku Jamie Dornan (Padesát odstínů šedi). 



Reign 
V překladu Království vypráví příběh o tom, jak se dostala k moci mladičká Marie Stuartovna, královna skotská.
Historické seriály se mi také líbí a hned mi tento seriál připomněl Tudorovce (musím se podívat na celý seriál, viděla jsem jen několik dílů)



Scream Queens
Seriál mixující žánr komedie a hororu. Zaměřuje se na sesterství Kappa, které ohrožuje děkanka, jelikož ho chce zrušit. Nastávající události zavedou postavy o 20 let zpět k tajemné vraždě na univerzitě. S odhalením tajemství o vraždě se vrací Červený ďábel...


UnReal 
Jedná se o seriál, který nás zavede do zákulisí randící show. Rachel je členkou týmu, který má na starost realizaci show. Aby byla show pro diváky zajímavější je Rachel nucena manipulovat s účinkujícími... 


Sledujete nějaký z těchto seriálů nebo vás nějaký z nich zaujal? Podělte se v komentářích :)
Budu ráda i za vaše tipy na další seriály :)  

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

6 komentářů:

  1. Z uvedených seriálů koukám na The 100 a Reign. Oba mě moc baví, ale 100 asi víc :) Jinak sleduju seriálů strašně moc, The vampire diaries, The Originals, Pretty little liars, Útěk z vězení(ted už podruhé), The walking dead, Big bang theory, Homeland, Arrow, Grimm, New girl, Two broke girls.... na něco jsem určitě zapomněla, je toho moc :) Jsem mimo jiné i seriálový maniak :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky sleduji The vampire diaries, The Originals, Pretty little liars a The walking dead :) Na Two broke girls jsem se taky před nějakou dobou dívala a ještě sleduji Game of thrones :) A taky se ráda dívám na Průměrňákovi a Once upon a time :) To já jsem docela taky :D

      Vymazat
  2. A Scream a The Fall podle popisu znějí docela dobře :) možná se k nim taky někdy dostanu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že tě zaujaly :) snad se k nim taky časem dostanu :)

      Vymazat
  3. Dead of Summer - Viděla jsem první dva díly a řekla bych, že to je zajímavé. Určitě se mrknu i na další.
    The 100 - Mám dokoukáno dvě a půl série, nějak se nemůžu donutit k tomu, abych mrkla na ten zbytek. Nejlepší je podle mě první série.
    The Fall - Nic mi to neříká, ale nemuselo by to být špatné. Jenže já už mám těch seriálu tolik, že už si fakt přidávám jen to, co "musím" vidět... i když teď mi jich pár bude definitivně končit...
    Reign - Je dobrý seriál, jen je škoda, že většina skvělých postav odchází, protože se nepohodnou se scénáristy...
    Scream Queens - Je to prima seriál, i když já ho teda beru spíš jako oddechovku. Ale určitě zkus, řekla bych, že tě pobaví :)
    Unreal - Chtěla jsem na něj koukat, ale nakonec jsem si ho vyškrtla ze seznamu... možná si to někdy ještě rozmyslím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dead of Summer jsem si našla zatím jen první díl, ale ještě jsem se na něj nepodívala, bylo toho teď moc a dneska jsem se dívala na dva díly Prolhaných krásek, které jsem neviděla :) Na ostatní jsem se zatím nedívala :)

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)