čtvrtek 18. srpna 2016

Záhadný balíček

Vítám vás u dnešního příspěvku :) Včera k večeru mi přišla SMS od České pošty, že převzali balík a doručí mi ho 18. 8. Na tom by nebylo normálně nic divného, jenže já jsem si tentokrát nic neobjednávala (i když mě láká objednat si něco z NYX :D). Tak jsem se podívala na sledování zásilky a ani tam jsem se nedozvěděla, kdo balíček posílá, jen že je poslaný z Prahy. Říkala jsem si třeba se na mě usmálo štěstí a vyhrála jsem v nějaké soutěži a pak mě ještě napadaly další možnosti... Ráno mi přišla další SMS od České pošty, že mi dnes doručí balíček a už tam bylo napsané od podavatele SEND Předplatné. Mám předplatné časopisu Joy, tak mě napadlo, že je to asi nějaký dárek za předplatné nebo prostě něco, co souvisí s předplatným. Nedočkavě jsem čekala, až balíček přijede. Pošťák přijel před chvílí, takže vám to píšu chvíli po rozbalení balíčku. Na krabici bylo napsané VÝHRA (píšu to přesně, jak to tam bylo velkým písmem). Tak se mi honilo hlavou, co to může být za soutěž, do které jsem se v Joy zapojila. Brácha mi balíček vyfotil a já se rychle pustila do rozbalování, u kterého mě také fotil. Jen co jsem krabici otevřela, bylo mi jasné, co v ní je, o jakou soutěž se jedná a měla jsem velikou radost. :) V Joy bývá totiž soutěž pro předplatitele a já jsem si řekla, že to zkusím a úplně jsem na to zapomněla. Našla jsem si číslo Joy se soutěží a bylo to květnové vydání.  


Jen jsem to uviděla, měla jsem velkou radost (musela jsem to sem napsat znovu, protože fakt mám velikou radost :D). Je to moje první výhra, takhle z časopisu :) Jinak jsem zatím vyhrála něco v tombole a v soutěžích jsem štěstí neměla.
Když jsem se do soutěže zapojila, tak jsem si říkala, zkusím to a ani jsem nečekala, že to vyjde :)


 Jackie nemohla u rozbalování chybět :)


 Chtěla jsem se o tu radost s vámi podělit a ukázat vám, co mě potěšilo :)


V balíčku na mě ještě čekal vzkaz s gratulací k výhře :)


Pořád po nich pokukuji v jednom obchodě a teď jednoho mám :)



 Jackie hned zkontrolovala, co mi přišlo a chtěla ho zakousnout chudáka :D


A co vy a soutěže? Máte štěstí na nějakou výhru? :) 

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;)

4 komentáře:

  1. Jéé vyzerá to naozaj super, veľmi milá výhra :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, to je suprový :)

    Jednu dobu jsem se účastnila snad každé soutěže a proto se na mě několikrát štěstí usmálo, ale teď už se účastním jen málokdy a tak nevyhrávám...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to je :) udělalo mi to radost :)
      Já se občas nějaké účastním :)

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)