pondělí 31. října 2016

Podzimní rozjímání

Vítám vás u dnešního příspěvku :) Na podzim moc ráda sbírám kaštany (jen tak pro radost), každý rok se na to těším. Když jdu i s Jackie, tak chytá kaštany a pak je vždycky rozkouše nebo mi je bere, když je vylupuji botou. :D Do jedné soutěže jsem s bráchou udělala fotku s plyšovým crafťákem, jakože nasbíral kaštany :)  


Jak jsem psala ráda hledám a sbírám kaštany, pár si jich vždycky vezmu dom :) 


Miluji, jak jsou na podzim barevné listy. Tady jsme na procházce s bráchou a Jackie udělali pár podzimních fotek :) 



Na nehty podzimní barvičky, u tohoto laku jsem podle fotek na netu čekala, že bude lesklý, jaké bylo překvapení, když se ukázalo na nehtech, že je matný, ale i tak se mi líbí :) 


Na podzim mám ráda posedávání s čajem, zapálené svíčky, být zachumlaná s nějakou knížkou nebo takhle u čaje a svíčky plánovat věci na blog ;) 


Na podzim jsem si pořídila votivní svíčku Yankee Candle- Cosy by the fire, kterou jsem si moc oblíbila a máme ji s přítelem i ve skle :) 


A také jsou skvělé koupele s nějakou krásnou koupelovou bombou, tato byla z Lush- Think pink :) 



Byla to růžová koupel plná srdíček :) :D 


A není nad to, si pěkně lehnout a odpočívat :) 


Co máte v oblibě na podzim? ;) 

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

23 komentářů:

  1. Podzim je skvělý. Příroda vypadá opravdu nádherně, když zrovna neprší. Pak je skutečně lepší zalézt si se zvířatama a knihou do postele :) Také cestou vždycky seberu nějaký ten kaštan, i když mi je k ničemu. Prostě se nedá odolat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás zrovna teď prší :D tak se dívám na Čarodějky, jsem u 6. série :) A u jaké jsi série ty? :) Přesně tak, kaštanům se nedá odolat :D

      Vymazat
    2. U nás dneska taky pršelo :D A taky jsem se dívala na Čarodějky a taky na šestou sérii... respektive jsem dokoukala pátou a začala šestou :D Čarodějky jsou prostě závislost :)

      Vymazat
    3. To já jsem skoro na konci šesté série :D jj Čarodějky jsou závislost :D Co říkáš na to, jak dopadl Cole a jak se ti líbí Chris? :)

      Vymazat
    4. Po dnešku jsem už za půlkou :D Touhle rychlostí to budu mít do konce listopadu asi dokoukané :D Je mi ho líto :( Jako to neustálé měnění stran, umírání a oživování mě už dost štvalo, ale Cole je Cole a k Phoebe se skvěle hodil :( Tak teď už vím, co je zač (i když jsem to předpokládala, když se ukázalo, že je světlonoš a čaroděj), takže mi přijde fajn. Ale ze začátku mi na něm něco nehrálo :D

      Vymazat
    5. Taky si říkám, že ještě nechci být na konci :( myslím si, že se k k Čarodějkám zase jednou vrátím :) jj hodili se k sobě :) Jj ze začátku byl Chris podezřelý, ale pak se ukázalo, jak to s ním je :) jj to, že je půl světlonoš a půl čaroděj to naznačovalo :)

      Vymazat
    6. Nevím, jak se to stalo, ale už jsem v půlce osmé a vzhledem k tomu, že nevydržím dlouho čekat, tak hádám, že je to otázka dnů, než seriál dokoukám :( Přesně! A teď je chudák Phoebe sama... :( Chris... teď mi docela chybí :D

      Vymazat
    7. Já jsem teď u 6. dílu 8. série :) A jelikož jsem ty poslední dvě série viděla asi dvakrát, tak si ty díly, tak nevybavuji jako ty předešlé a aspoň nevím, co se bude dít :D Taky to budu mít brzy dokoukané a štve mě, že už budu na konci. Jj Chris byl fajn :D

      Vymazat
    8. Já jsem u čtrnáctého. Pravděpodobně bych byla mnohem dál, kdybych půlku dne neproseděla u doktora :( Pořád máš přede mnou náskok, já to neviděla ani jednou :D Někdy prostě musíme dát rewatching :) V tvém případě další.

      Vymazat
    9. Jj u doktorů je to vždycky na dlouho :( Jo to určitě musíme dát :D Já si jdu teď ještě pustit 8. díl- nemůžu odolat a spát se mi nechce :D

      Vymazat
    10. Jop, další důvod, proč je nesnášet :D Tak do toho :D Já jsem teda unavená šíleně, ale potřebuju už konečně dokomentovat zbytek článků :D A to jsem původně měla ještě v plánu psát recenze... no bude to muset počkat. Zítřek bude ve znamení čtení, filmů a Čarodějek :)

      Vymazat
    11. :D to ani nejde :D Já jsem šla spát nějak po půlnoci a nějakým záhadným způsobem se mi povedlo vstát až o půl jedné :D vzhůru jsem párkrát byla, ale nechtělo se mi vstávat, jak jsem slyšela, že venku prší a zase jsem usla. Nenapadlo mě, že už je tolik hodin :D To zní jako dobrý plán na sobotu, taky to nějak tak vidím :)

      Vymazat
    12. Tak takhle dlouho jsem nikdy nespala. Jednou jsem vydržela spát do jedenácti, ale to byl skutečně ojedinelý případ :D Sice spánek miluju, ale jakmile vstanu později než v devět, není mi dobře :( Nakonec to byl i plán na neděli a Čarodějky jsem dokoukala :)

      Vymazat
    13. Já jsem se divila, že spíme, tak dlouho, ale je fakt, že jsme šli spát pozdě :D Já jsem ještě Čarodějky nedokoukala, ale za chvilu je budu mít taky dokoukané :)

      Vymazat
    14. I když jdu spát pozdě, tak většinou stejně vstanu do těch devíti... pes s kočkou to jistí :D A pak budeš mít chuť zkouknout je znovu :D

      Vymazat
    15. To já si někdy pospím dýl, když jdu spát pozdě :D jsem třeba vzhůru dřív, ale ještě si řeknu, že chvilku poležím a zase usnu a najednou je tolik hodin :D

      Vymazat
    16. To si občas taky říkám, ale většinou stejně do půl hodiny vstanu :D

      Vymazat
    17. To mně se většinou nepovede a uplyne spíš ta hodina :D :D

      Vymazat
    18. Před chvilkou jsem se dodívala na poslední díl :) Chci se na ně kouknout znovu :D ale hlavně bych chtěla další díly, aby byly ještě další série :) Ukončili to pěkně, to si pamatuju, že se mi tenkrát líbilo, jak to skončilo :)

      Vymazat
    19. To já taky :D Čarodějky mají svoje kouzlo :) Další díly by byly skvělé, fakt nevěřím, že je jako mávnutím kouzelného proutku přestali napadat démoni. Ale jako bylo by fajn, kdyby byl seriál i o jejich dětech :)

      Vymazat
    20. Jo to mají :) to by bylo fajn, pokračování s nimi a s jejich dětmi :)

      Vymazat
    21. Škoda, že to nikdo nemá v plánu :(

      Vymazat
    22. Jo to je velká škoda. Bylo by to fajn :)

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)