čtvrtek 17. března 2016

Balíček- Poklady kancelářské myšky

Vítám vás u dnešního příspěvku, který bude věnovaný krásnému balíčku. Jsem z něho nadšená a moc se mi líbí :) Jedná se o krabičku Pokladů kancelářské myšky, najdete ZDE ;) Krabičku jsem si objednala 28. února a dneska mi přišla. Na krabičku jsem se těšila a byla jsem zvědavá, co všechno v ní najdu. Pojďme se podívat, co na mě v krabičce čekalo :)

Krabička přišla zabalená v krabici (tady jsem ji vyfotila zespodu jen na ukázku, abyste viděli, v čem krabička přišla)

 Byla omotaná bublinkovou fólií

 a zabalená v krásném papíru :)


Krabička byla zavázaná ozdobnou gumkou s myškou- moc se mi to takhle s tou myškou líbí

 Ještě balící papír s krásnou srdíčkovou nálepkou for you :)

 A teď už konečně kuk do krabičky, jako první jsem vytáhla průvodní dopis, ve kterém je napsané, co balíček ukrývá a  popřípadě návod, jak něco z balíčku použít. Milý dopis, který mě také potěšil a určitě má smysl je do krabiček dávat :)


 U vybalování se mnou byla mamka, takže to probíhalo nějak tak- Co je tohle? To je nějaká křída. Na co tam  je křída?- Já si prohlížím nálepky a říkám- To nevím.- pak se zase vrátím k dopisu a v něm po chvíli vidím k čemu tam ta křída je :D A jinak u rozbalování zaznívalo Jé to je krásný a to pouzdro....

 Všechno pohromadě z krabičky

 Krásná záložka, která se vždycky hodí, (záložky mám ráda, těch není nikdy dost) a roztomilé nálepky

Tady máme zmiňovanou křídu a dá se ní malovat na tu černou samolepku- to je něco pro mě. Pobavilo mě, jak to bylo popsané v dopise- Myslím, že návod na použití samolepek nepotřebuješ, ale dám Ti návod na černý rámeček- samolepku. Co je na něm tak zvláštního? Je to samolepka,na kterou můžeš psát křídou. Křídu Ti přikládám, ať ji nemusíš shánět. ;) Tento návod se nám tedy hodil hned po otevření krabičky :)

 Tohle je moje první washi páska a těšila jsem se, že mi snad nějaká přijde

 To do list jako lepítka a celé platíčko krásných lepítek- Paris

 To pouzdro je roztomilé, líbilo se mi, když jsem ho viděla na facebookové stránce Kancelářské myšky a jsem ráda, že jsem ho měla v krabičce

 Potom je tu spousta samolepek. Když jsem viděla sovičky, tak jsem si říkala, že je to určené přesně pro mě. Mám ráda věci s motivy soviček


A to samé jsem si říkala u samolepek s motivy Malého prince, kterého ho mám ráda :)


A propiska Mustache je také podle mého vkusu.

Balíček mi udělal velikou radost a při rozbalování mi připadalo, jakoby byl dělaný přímo mě na míru. Jsem moc ráda, že jsem si balíček objednala a určitě si nějaký zase někdy objednám. :) 

A co vy vyzkoušeli jste už tuto krabičku? :) 

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

8 komentářů:

  1. To je balíček, kdy nevíš co ti příjde?

    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dalo by se říct, že jo. Nevíš přesně, co ti přijde, ale víš, že tam budou nějaké samolepky, lepítka a tak. A je překvapení, jaké ti přijdou a jaké drobnosti ti ještě k tomu přijdou:)

      Vymazat
  2. Ani jsem nevěděla, že nějaké takové balíčky existují. Obsah je jednoduše úžasný! Ta lepítka a samolepky a slon a prostě... všechno to je úžasné :) Hned bych si to objednala také, kdybych pro to měla využití :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsem ti to takhle ukázala, že něco takového je :) přesně tak je to úžasné:) mám z toho všeho velkou radost :) A opravdu bys nenašla nějaké využití? ;)

      Vymazat
    2. Momentálně asi opravdu ne :( Ale snad časem...

      Vymazat
  3. jeeej ten vyzera fakt uzasne! Musel to urcite urobit mega radost :)
    Pozyvam na velku GA o Rimmel, Niveu a ine, tu: http://goo.gl/DSNk3D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám z něho velikou radost :) na GA se podívám :))

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)