úterý 22. března 2016

Den v Praze- nákupy, Workshop- Základy blogování

Vítám vás u dnešního příspěvku, který bude o mé sobotě v Praze :) Do Prahy jsem vyrazila v sobotu brzy ráno s kamarádkou, jelikož jsem se přihlásila na Workshop Základy blogování holek z A cup of style :) Do Prahy jsme přijely v devět a vydaly jsme se do Palladia :) Prošly jsme např. DM, Lush, Comics Point a pár dalších obchodů. Najedly jsme se a vydaly jsme se na Workshop, který začínal ve 13:00 (s tím, že máme přijít dřív). Kamarádka mě doprovodila na workshop a potom se šla věnovat svému programu.

 Tady máte pár fotek z Lush



Cedulka na dveřích s označením workshopu, měla jsem trochu obavy, abychom netápaly, ale našly jsme všechno v pohodě :) Dole u vchodu jsme zazvonila, vyšla jsem schody a ve dveřích už mě vítala Lucka :) 


Když jsem vešla tak naproti dveří jsem jako první viděla nápis Elite Bloggers Hub, musím říct, že se mi tady hodně líbilo, hned jsem se porozhlédla a bylo fajn vidět naživo to, co jsem zatím viděla jen na fotkách a ve videích :) 


Lucka s Nicole nás přivítaly, poděkovaly, že jsme se přihlásily, pozvaly nás k občerstvení, které měly nachystané a poté začal workshop prezentací čili teoretickou částí, holky vyprávěly poutavě a zajímavě a hodně mě to bavilo, dozvěděla jsem se plno zajímavých věcí :)


Na každého čekal zápisník Olympus, během prezentace jsem si dělala poznámky, abych pak na něco nezapomněla a měla z čeho později čerpat a mohla se k tomu vracet :)


Tady bylo mé místo u stolu vedle projektoru :) 


Občerstvení, které na nás čekalo, všechno bylo moc dobré :)) 



 Okouknutí Ellite bloggers Hub


Po skončení teoretické části jsme měli přestávku na občerstvení a po ní jsme si půjčili foťáky Olympus, kdo chtěl a měli jsme udělat nějaké fotky, které v praktické části použijeme do našeho příspěvku. Po nafocení fotek jsme měli tedy za úkol napsat příspěvek na blog, který holky vytvořily kvůli akademii a měli jsme v něm využít to, co jsme se dozvěděli v praktické části. 
Než jsme skončili praktickou část přišla ještě Terka z blogu Tereza in Oslo a i ona nám pověděla o blogování a předala nám nějaké rady. :) 
Po tom, co odešla holky vybraly tři příspěvky, které se jim nejvíce líbily a daly za ně dárečky, udělaly z toho soutěž, aby nás to ještě více motivovalo. Workshop skončil nějak po páté hodině a ještě jsme nějakou dobu s holkami zůstali a povídali jsme si s nimi. Zeptala jsem se ještě na pár rad ohledně blogu. :) Potom jsem šla za kamarádkou, která na mě čekala a ještě jsme na chvíli zašly do Ellite bloggers Hub, kde se utvořil kecací kroužek :) 

Jedna fotečka z workshopu se mnou :)

Foťáky Olympus (hned by se mi nějaký hodil:D)


Nafotila jsem pár foteček při odchodu z workshopu. Ještě bychom s ostatními v Ellite bloggers Hub zůstaly, ale už jsme musely vyrazit na vlak, na nádraží jsme měly ještě chvíli čas, tak jsme zašly do Tally Weijl a do Tigeru :) Domů jsme dorazily nějak o půl dvanácté, jelikož vlak měl skoro hodinu zpoždění, v Praze jsme nasedly do vlaku a čekalo se, až se uvolní trať a potom se muselo jet objízdnou trasou.  


Musím říct, že den v Praze jsem si užila. Také chci kamarádce moc poděkovat, že se mnou jela a jsem ráda, že jsme si tento výlet obě užily a zažily něco zajímavého <3 :))

Workshop se mi moc líbil a jsem ráda, že jsem se přihlásila a mohla jsem jet :) Odnesla jsem si z něho hodně a s holkami to bylo super, snad se s nimi brzy někde zase uvidím :)) A i s ostatními z workshopu to bylo fajn a byla po celou dobu příjemná atmosféra :)


Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

6 komentářů:

  1. Na workshopu jsem byla loni a taky jsem byla nalrostot nadsena. V Hubu musi byt kkrásně, a to obcerstveni vypadá krasne! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak byla jsem z toho nadšená a moc jsem si to tam užila :) všechno bylo moc krásné. Hub je krásné a příjemné prostředí :)

      Vymazat
  2. Tak o workshopu slyším poprvé, ale dost mě zaujal.
    Zvu tě ke mně na blog, kde právě probíhá soutěž - Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky hodně zaujal, takže když jsem viděla, že ho pořádají, tak jsem se musela hned přihlásit :)

      Vymazat
  3. V Hubu musí být pěkně! :) Nicole a Lucku jsem potkala v listopadu a byly opravdu hodně milé! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj je to moc pěkné :) Nicole a Luckou už jsem se párkrát potkala a vždycky to bylo moc milé :) přesně jak píšeš jsou hodně milé :)

      Vymazat

Budu ráda za vaše komentáře ;)